Volledige service voor uw bedrijf

Meer informatie over onze expertise

Onze Diensten voor u op een rij:

 • Zoekmachine optimalisatie
 • Counseling
 • Web prestatie analyse
 • Opzetten Social media
 • Online Marketing
 • Website bouw

Zoek machine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit meerdere componenten; de 0-meting, zoekwoorden en strategie.

Tijdens de 0-meting worden er diverse tools gebruikt om na te gaan hoe de huidige website ervoor staat. Zo worden er achterhaald welke veranderingen aangebracht moeten worden en waar de website juist hoog op scoort. 

Aan de hand van kennismakingsgesprekken en een  grondige analyse over de branche & concurrentie worden de zoekwoorden bepaald. Deze zoekwoorden zorgen ervoor dat jij als bedrijf hoger komt te staan dan jouw concurrent. 

Als laatste onderdeel van de optimalisatie wordt er afhankelijk van het doel een strategie bepaald om de beste prestaties te behalen.

Het optimaliseren van het organisch web verkeer wordt gedaan door middel van SEO-optimalisatie. Door gebruik te maken van verschillende tools kunnen wij aanpassingen aanbrengen en zodoende de websearch te verbeteren. Dit zal een kostenvermindering realiseren voor uw bedrijf!

Counseling

Voor eenieder die graag zelf aan de slag wilt gaan met het verbeteren & optimaliseren van de website bieden wij ook counseling aan. Zo zullen wij via 1-op-1 gesprekken en/of een telefonisch gesprekken aspecten bespreken waar op gelet dient te worden. Daarnaast zullen wij jou ook voorzien van handige tips and tricks om je verder op weg te helpen. 

De counseling geldt niet alleen voor het verbeteren & optimaliseren van de website maar ook voor het doen van advertenties.  Tijdens het gesprek zullen de valkuilen besproken worden van het adverteren en daarbij wordt er advies gegeven op welke platform er geadverteerd dient te worden.

Aan de hand van de counseling gesprek heb jij een goed beeld gekregen hoe jij als onderneming jouw bedrijf naar een nieuw niveau kan tillen. 

Web/ Marktanalyse

Een maandelijkse analyse van de Google resultaten, de resultaten van de website en de resultaten van de advertenties. Ieder onderdeel wordt bestudeerd & geanalyseerd en de uitkomsten daarvan worden gedeeld. 

De analyse zal een algemeen beeld geven van leadgeneratie, aantal bezoekers, aantal weergaven en de resultaten op basis van de inkomsten. 

Opzetten Social media

Om te kunnen adverteren zijn er Social Media kanalen nodig, de meeste advertenties worden namelijk online gedaan en niet meer via de plaatselijke krant. Wij bij Social-Solutions helpen jouw  als bedrijf daarbij de juiste kanalen te kiezen en deze op een professionele wijze op te zetten. Onze expertises liggen in de social media kanalen Facebook, Instagram & YouTube.

Bij het opzetten van de Social Media voegen wij ook als extra's enkele door ons gemaakte advertenties toe. 

Online marketing

Op basis van analytische gesprekken & de afgesproken doelen, worden er campagnes gemaakt om te gaan adverteren. Deze campagnes zullen gebruik maken van specifieke targeting op Social Media.

De advertenties worden op vooraf bepaalde tijden gepost om een maximaal aantal views en leads te genereren. Jij bepaalt het aantal advertenties per week en wij zullen deze voor uw bedrijf gaan maken.  

Website Bouw

Ben jij op zoek naar een website die goedkoop, gebruiksvriendelijk en tevens goed vindbaar is op het web? Dan ontnemen wij u die zorg om dat zelf te doen! 

Wij zorgen ervoor dat de website geheel naar uw wensen is en dat uzelf er eenvoudig aanpassing aan kunt doen. Uiteraard wilt u als ondernemer daar ook gepersonaliseerde e-mailaccounts bij en deze zullen wij voor u gereed maken. 

Voor het bouwen van uw website zijn er de volgende mogelijkheden:

 • Eenvoudig aanpasbaar systeem;
 • Vooraf geleverde bijbehorende advertenties;
 • SEO-optimalisatie;
 • Tot 20 e-mail account toegevoegd;
 • Standaard 5 tot 10 pagina's.

Vraag een gratis consultancy aan

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn neem dan contact met ons op!